امدادرسانی به 1645 نفر در یک هفته گذشته

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از امدادرسانی به 1645 نفر در یک هفته گذشته خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت(طبنا)؛ محمودی، رئیس سازمان امدادونجات، با اشاره به اقدامات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر در یک هفته گذشته و از 2 تا 9 دی‎ماه، گفت: در یک هفته گذشته، امدادگران سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر در انجام 644 ماموریت امدادی در سراسر کشور حضور داشتند.

وی با بیان اینکه امدادگران هلال احمر در این مدت به 1645 فرد حادثه‌دیده امدادرسانی کردند، افزود: امدادگران همچنین در یک هفته گذشته جان 448 نفر را در حوادث مختلف جاده‌ای، طبیعی و ... نجات دادند.

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از انتقال 282 نفر از مصدومان حوادث به مراکز درمانی خبر داد و گفت: در این بازه زمانی، 306 نفر از مصدومان و مجروحان ناشی از حوادث، خدمات درمان سرپایی دریافت کردند.

وی با اشاره به عملیات امدادگران در حوادث جاده‌ای نیز عنوان کرد:‌ امدادگران با استفاده از تجهیزات مخصوص نسبت به رهاسازی 76 خودرو و نجات 103 مصدوم حوادث ترافیکی نیز اقدام کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha